Tjenester

Sanering, graving og tømrertjenester

Alt innen nybygg, tilbygg og rehabilitering. Vi utfører gravearbeid og drenering, samt rapport og utbedring av sopp og råteskader.

Sanering av sopp og råte

Vi tilbyr alle typer tjenester innen sanering. Fra kartlegging til utbedring.

Råte, Sopp og kondens

Fukt kan føre til råte og muggsopp. Blir ikke det satt i gang tiltak raskt nok, kan det gi dårlig innemiljø og helseproblemer. Vi har spesialisert oss på fuktsanering og utbedre slike typer skader. Du kan være trygg på at jobben blir utført både kostnadseffektivt og forskriftsmessig.

Gravetjenetser

Vi tilbyr drenering og etterisolering av grunnmurer. Vi har både gravemaskin og riktige fagfolk til å utbedre gammel drenering, samt til å ta tunge konstruksjoner som krever fagkompetanse. Vår gravemaskin kommer inn i kjellere og kan utføre arbeid uten at det kommer eksos inn i rommet.

Rehabilitering

Vi utfører renovering av bad, kjøkken eller hele boligen din til avtalt tid og pris- og med høy kvalitet. Vi tilbyr alt av tjenester innen taktekking, kledning, gulvlegging, montering av panel og utskifting av vinduer, takvinduer (velux) og dører.

Fundamentering

Vi utfører bygging av grunnmur og støper såler innvendig og utvendig.

Rapport og utbedring av skader

Vi har sentral godkjenning i tiltaksklasse 1. Vi utfører rapport av skader ved forsikringssaker og kan tilby utbedring av skader.

Nybygg, tilbygg og restaurering

Et av våre spesialfelt er nybygg og restaurering av hus i «sveitserstil». Som byggmester tar vi gjerne på oss totalprosjekter innen nybygg og større restaurerings-oppdrag. Vi har spesialkompetanse som tradisjonshåndverkere og sørger for at bygningen blir satt i stand med riktig og god oppfølging gjennom hele prosessen.

Tilbygg

Ønsker du å bygge på huset eller hytta? Vi utfører alt fra små til store tilbygg og utvidelser. God planlegging gir de beste resultater. La oss hjelpe deg å finne den beste løsningen som passer din bolig.